מחיקת חשבון וומבט

עדכון אחרון: אוגוסט 2026

ניתן למחוק את חשבון וומבט שלכם, ואת כל המידע המקושר אליו, בכל עת. יש שתי דרכים לעשות זאת.

אפשרות 1 - מתוך האפליקציה

פתחו את אפליקציית ההורים של וומבט, עברו אל הגדרות, ובחרו מחיקת חשבון. תתבקשו לאמת את זהותכם ולאשר את המחיקה. החשבון נמחק מיידית.

אפשרות 2 - בדוא"ל

שלחו הודעת דוא"ל אל support@wombat.co.il מכתובת הדוא"ל הרשומה בחשבון שלכם, עם הנושא "מחיקת חשבון". נמחק את החשבון ונאשר זאת בתוך 30 יום.

מה נמחק

  • חשבון ההורה ופרטי ההתחברות שלכם (שם, דוא"ל, מספר טלפון).
  • כל מכשיר ילד המקושר לחשבון, וכל שיוך המכשיר לחשבון.
  • היסטוריית מיקום, התראות, לוחות זמנים והגדרות עבור אותם מכשירים.
  • אסימוני התראות (Push notification tokens).

מה אנחנו שומרים

רשומות שאנחנו מחויבים לשמור על פי חוק, כגון חשבוניות ורשומות תשלום, למשך התקופה הנדרשת בחוק. רשומות אלו אינן מקושרות לנתוני השימוש של המכשיר.

שאלות

לכל שאלה בנושא מחיקת חשבון: support@wombat.co.il